Pagina's

Zoeken in deze blog

donderdag 11 april 2013

Trind

Hallo allemaal,
Ik wou jullie even wat meer vertellen over Trind.
Want ga hier binnen kort reviews schrijven over hun producten.
Dus dacht zou eerst even wat meer informatie zoeken voor jullie dan krijgen jullie een beetje een idee.



Ik ken zelf het merk Trind wel maar nog nooit zelf gekocht, dus ben erg benieuwd. 


                                                   Trind

Ik zou vast erbij zeggen, heb nog geen prijzen gevonden op de site maar zodra ik het weet zou ik dat erbij schrijven!

Alle producten 
The Perfect System Voor perfecte handen en nagels
The Perfect System bevat 6 producten die het mogelijk maken om sterke nagels te krijgen en prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen in 2 weken tijd. Het systeem is een unieke aanpak die met geen enkel ander product in de nagelverzorging vergeleken kan worden. De beste verzorging voor je handen en nagels.
(Ben hier erg benieuwd naar omdat ik zelf echt slechte nagels heb,breken vaak etc.)
Nail Treatments Voor sterke en gekleurde nagels
De productcategorie Nail Treatments bevat verschillende varianten van nagelversterkers, die je nagels sterk in plaats van hard maken, en die het vochtgehalte in je nagels op een perfect niveau houdt. Je nagels worden sterk terwijl ze flexibel blijven. Met Nail Treatments zullen je nagels niet uitdrogen.
Manicure Tools Toepassingen voor manicure
Bevat allerhande instrumenten zoals buffers, vijlen en manicure sticks voor zowel professioneel als consumentengebruik. Als je wilt vijlen of je nagels wilt verscherpen, neem dan een kijkje in de productcategorie Manicure Tools.
Nail Finishers Voor een complete manicure
Met Trind Nail Finishers kan je je manicure eenvoudig afmaken. De producten in deze categorie zijn allen eenvoudige producten die bij elke manicure gebruikt worden door iedereen die om nagels geeft.
Professional Manicure & Pedicure Voor een complete professionele Trind Manicure & Pedicure behandeling
Trind Professional Manicure & Pedicure biedt een assortiment van 9 producten voor professioneel gebruik in manicure- en pedicure salons. Met deze professionele lijn hebben salons de mogelijkheid om hun klanten een complete Trind behandeling aan te bieden. Zoals bij alle Trind producten, is ook bij deze lijn uitermate veel zorg besteed aan de samenstelling van de verschillende producten en worden door de gehele lijn hoogwaardige ingrediënten gebruikt die een gevoel van volledige ontspanning creëren en daarnaast een uiterst effectieve werking hebben voor handen en voeten.
(Nog een product waar ik erg benieuwd naar ben, dan kan ik als ik gel nagels zet nog iets 
extra's doen voor de mensen die bij mij komen)
Caring Colors Nagellak die óók verzorgt (verkrijgbaar in 48 fantastische kleuren)
De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden.




Over trind  Cosmetics
Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. 
De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel.
De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord.
Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel.
Het wereldwijd opererende cosmeticabedrijf Trind Cosmetics is sinds 1988 actief in Europa. 
Sinds 1992 is Trind ook actief in de Verenigde Staten, waar de Trind producten worden verkocht bij de bekende Bliss salons en warenhuizen als Dillards, Saks on 5th Avenue, Lazarus en Hechts. 
In Europa is Trind marktleider op het gebied van hand- en nagelverzorging. 
Dit is onder andere te danken aan het feit dat Trind zich duidelijk onderscheidt door innovatie en het bieden van oplossingen voor hand- en nagelproblemen. 
De basis voor het succes is het Trind Perfect System, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. 
De Perfect System Set van Trind levert in twee weken tijd perfect resultaat voor gezonde en mooie nagels, nagelriemen en handen.
Trind directeur Diederik Goes: "Ik ben trots op onze producten omdat Trind voor veel vrouwen (en inmiddels ook mannen) een oplossing voor hun nagelproblemen betekent. 
Door gebruik te maken van de kennis die we hebben over de samenstelling en de groei van de nagel, zijn we in staat producten te ontwikkelen die aansluiten bij de natuurlijke samenstelling van de nagel. We hebben waar ook ter wereld succes en krijgen fantastische reacties van onze klanten. 
We geven daarmee veel mensen wat extra zelfvertrouwen en een goed gevoel!"
Trind Cosmetics verkoopt het gehele product assortiment in Amerika, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, IJsland, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland. 





Waar vind u Trind
De producten van Trind worden wereldwijd in maar liefst 25 landen verkocht. 
In veel van de landen waar Trind producten verkrijgbaar zijn, zijn we marktleider op het gebied van hand- en nagelverzorging.
Trind is verkrijgbaar in drogisterijen, parfumeriezaken, warenhuizen, manicurezaken en schoonheidssalons. Bekende verkooppunten zijn onder andere: Douglas, Etos, DA en Bijenkorf (Nederland), Sephora (Italië), Kicks & Åhléns (Zweden), Sokos (Finland) en Bliss Spa (Verenigde Staten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten